Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Centrumbostäder i Skara utökar, och söker nu en miljövärd. Vi söker dig som trivs med ett varierat arbete som innebär att både få vara ute och inne, och är beredd att hugga i för att hålla ditt ansvarsområde i ett vackert och städat skick. Du kommer att jobba både med våra utemiljöer samt trapphusstädning. Rollen är nyinrättad så du kommer ha stor möjlighet till att påverka. Du kommer få ta stort eget ansvar för ditt arbetsområde, men ingå i ett team av serviceinriktade medarbetare. Vi är en liten organisation som jobbar nära varandra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär både utemiljöskötsel och trappstädning. Den utvändiga skötseln kommer att bestå av typisk fastighetsskötsel som exempelvis ogräsbekämpning, gräsklippning, lövupptagning, snöskottning mm. Ingen arbetsuppgift är mindre viktig. Trapphusstädningen kommer du ansvara för tillsammans med en kollega. Beroende på årstid och förutsättningar kan det i perioder bli mer fokus på det ena eller andra arbetsområdet. Utgångsläget är 50/50 mellan utemiljöskötsel och trapphusstädning. Under vintersäsongen ingår snöberedskap i tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi tror att du jobbar eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att hugga i, du trivs med ett fysiskt och omväxlande jobb. För att trivas tror vi att du har ett öga för ordning och reda och gillar att skapa attraktiva miljöer. Du är social, serviceinriktad, och tycker om möten med andra människor. Du är ansvarsfull och självgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Behärskar svenska flytande. B-körkort krävs.

Meriterande:

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Maskinvana
  • Flerspråkig

Anställning:
Tillsvidareanställning på heltid, inleds med provanställning om 6 månader.

Välkommen med din ansökan senast den 29 november 2020

Skicka in personligt brev och CV till:

Urval och intervjuer sker löpande under processen så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Frågor om tjänsten besvaras av: David Pettersson, VD, tfn 0511-326 70, eller Ulf Ekwall, förvaltare, tfn 0511-321 57