Vi söker en fastighetstekniker!

Vi söker nu en fastighetstekniker  Centrumbostäder i Skara utökar, och söker nu en fastighetstekniker. Vi söker dig som är serviceinriktad och är beredd att sätta hyresgästerna i fokus. Du blir bolagets problemlösare när våra hyresgäster felanmäler. Likaså blir du en viktig resurs vid andra typer av mindre service -och reparationsjobb som uppstår i våra fastigheter. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar för den invändiga fastighetsskötseln, men ingå i ett team av serviceinriktade medarbetare. Vi är en liten organisation som jobbar nära varandra. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Den dagliga kontakten med våra hyresgäster är en betydande del i rollen, därför är det viktigt att du trivs i möten med människor. Du kommer i huvudsak att arbeta med reparationer och servicearbeten hemma hos våra hyresgäster och lokalhyresgäster, samt i fastigheternas allmänna utrymmen, men också vara beredd att stötta upp även i andra arbetsmoment. Under vintersäsongen ingår snöberedskap i tjänsten. Kvalifikationer: Vi
Läs Mer…

Coronaviruset Covid-19

Med anledning av Coronaviruset ökar vi nu städfrekvensen av kontaktytor i våra bostadsområden, dvs dörrar, trappräcken mm. Vi ber också besökare till vårt bostadsområde för äldre i Axvall, att inte komma dit om man uppvisar symptom som feber, hosta, halsont eller snuva.
Läs Mer…

Vi flyttar till nya lokaler !

12-19 december är kontoret stängt för besök på ordinarie besökstider på grund av flytt. För besök, ring för tidsbokning på 0511 – 325 60. Vi nås på telefon som vanligt mellan 7.00 – 16.00, lunchstängt 12.00 – 13.00. Från och med 20 december är vår nya besöksadress Stortorget 2.
Läs Mer…

Folktandvården flyttar in i Centrumbostäders lokaler på Stortorget

I trapphuset på Stortorget 2 där Folktandvården flyttar in i renoverade lokaler sommaren 2020. Från vänster till höger: Angelica Nilsson Andersson, klinikchef på Folktandvården, Ulf Ekwall, tillförordnad vd för Centrumbostäder och Ann Mörck, koordinator på Folktandvården. När kommunledningförvaltningen flyttar ur Stortorget 2 och 4 tar Centrumbostäder över lokalerna. Centrumbostäders egna kontor blir i det gamla Rådhuset. I den nyare delen, Stortorget 2, startar projekteringen i oktober för ombyggnation och renovering. Under det kommande året anpassas lokalerna efter Folktandvårdens behov, som under sommaren 2020 kommer att flytta in. – Vi ser det som en tillgång att Folktandvården flyttar in i centrum, det blir en närhet för medborgarna att få den här typen av service så centralt. Som fastighetsägare ser vi att vi får en bra hyresgäst till våra lokaler, säger Ulf Ekwall, tillförordnad vd för Centrumbostäder. – Våra arbetssätt har förändrats mycket sedan 1970-talet, men våra lokaler har inte hängt med.
Läs Mer…

David Pettersson ny vd för Centrumbostäder

Rekryteringen av vd för Centrumbostäder är nu klar. Den 1 januari 2020 tar David Pettersson över som vd för det kommunala bostadsbolaget i Skara. David kommer senast från Skövdebostäder där han jobbat som affärsutvecklingschef. – Vi har jobbat på med rekryteringen och har nu äntligen kommit i mål. Det känns riktigt bra att ha rekryterat David till tjänsten! Ulf Ekwall är fortsatt tillförordnad vd fram till årsskiftet när David tillträder, säger ordförande Thomas Karlsson. – Jag ställer mig ödmjuk inför uppgiften. Det känns spännande och roligt att få komma till Centrumbostäder i Skara och få vara med och bidra till en fortsatt utveckling av Centrumbostäder och Skara, säger David Pettersson.
Läs Mer…

Centrumbostäders VD på väg mot nya utmaningar

Vd för Centrumbostäder får nytt jobb Stefan Rånes slutar efter sommaren som vd för Centrumbostäder i Skara. I höst börjar han som vd för Mariehus AB, det kommunägda bostadsföretaget i Mariestad. – Jag är oerhört nöjd över min tid i Skara. Bolaget har haft en fantastisk resa från låga vinster till att idag leverera ett jättebra resultat. Jag har haft tio lärorika år och vill ta tillfället att tacka alla som har varit med på resan, säger Stefan Rånes. Stefan gör sin sista dag för Centrumbostäder den 31 augusti. Han tillträder sin nya tjänst i september. – Vi kan bara gratulera Stefan till nytt jobb och Mariehus till en riktigt bra rekrytering! Stefan har lyft hela fastighetsbolaget i Skara under sina drygt tio år här. Han har drivit igenom byggnationer och fått samman Näringsrådhuset i Skara AB och Centrumbostäder till en helhet. Han lämnar bolaget välskött, med bra resultat som
Läs Mer…