Ang. nybyggnationen vid Stationsområdet.

Vi kommer under hösten ut med mer information om nybyggnationen på Stationsområdet! Det kommer bli 1:or, 2:or  och 3:or och vi kommer med mer information om storlekar och hyror. Vi kommer då  att upprätta en intresselista som man kan teckna sig på de olika lägenheterna.
Läs Mer…

Coronaviruset Covid-19

Med anledning av Coronaviruset ökar vi nu städfrekvensen av kontaktytor i våra bostadsområden, dvs dörrar, trappräcken mm. Vi ber också besökare till vårt bostadsområde för äldre i Axvall, att inte komma dit om man uppvisar symptom som feber, hosta, halsont eller snuva.
Läs Mer…

Vi flyttar till nya lokaler !

12-19 december är kontoret stängt för besök på ordinarie besökstider på grund av flytt. För besök, ring för tidsbokning på 0511 – 325 60. Vi nås på telefon som vanligt mellan 7.00 – 16.00, lunchstängt 12.00 – 13.00. Från och med 20 december är vår nya besöksadress Stortorget 2.
Läs Mer…

Folktandvården flyttar in i Centrumbostäders lokaler på Stortorget

I trapphuset på Stortorget 2 där Folktandvården flyttar in i renoverade lokaler sommaren 2020. Från vänster till höger: Angelica Nilsson Andersson, klinikchef på Folktandvården, Ulf Ekwall, tillförordnad vd för Centrumbostäder och Ann Mörck, koordinator på Folktandvården. När kommunledningförvaltningen flyttar ur Stortorget 2 och 4 tar Centrumbostäder över lokalerna. Centrumbostäders egna kontor blir i det gamla Rådhuset. I den nyare delen, Stortorget 2, startar projekteringen i oktober för ombyggnation och renovering. Under det kommande året anpassas lokalerna efter Folktandvårdens behov, som under sommaren 2020 kommer att flytta in. – Vi ser det som en tillgång att Folktandvården flyttar in i centrum, det blir en närhet för medborgarna att få den här typen av service så centralt. Som fastighetsägare ser vi att vi får en bra hyresgäst till våra lokaler, säger Ulf Ekwall, tillförordnad vd för Centrumbostäder. – Våra arbetssätt har förändrats mycket sedan 1970-talet, men våra lokaler har inte hängt med.
Läs Mer…

David Pettersson ny vd för Centrumbostäder

Rekryteringen av vd för Centrumbostäder är nu klar. Den 1 januari 2020 tar David Pettersson över som vd för det kommunala bostadsbolaget i Skara. David kommer senast från Skövdebostäder där han jobbat som affärsutvecklingschef. – Vi har jobbat på med rekryteringen och har nu äntligen kommit i mål. Det känns riktigt bra att ha rekryterat David till tjänsten! Ulf Ekwall är fortsatt tillförordnad vd fram till årsskiftet när David tillträder, säger ordförande Thomas Karlsson. – Jag ställer mig ödmjuk inför uppgiften. Det känns spännande och roligt att få komma till Centrumbostäder i Skara och få vara med och bidra till en fortsatt utveckling av Centrumbostäder och Skara, säger David Pettersson.
Läs Mer…