Vi söker en fastighetstekniker!

Vi söker nu en fastighetstekniker

 Centrumbostäder i Skara utökar, och söker nu en fastighetstekniker. Vi söker dig som är serviceinriktad och är beredd att sätta hyresgästerna i fokus. Du blir bolagets problemlösare när våra hyresgäster felanmäler. Likaså blir du en viktig resurs vid andra typer av mindre service -och reparationsjobb som uppstår i våra fastigheter. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar för den invändiga fastighetsskötseln, men ingå i ett team av serviceinriktade medarbetare. Vi är en liten organisation som jobbar nära varandra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Den dagliga kontakten med våra hyresgäster är en betydande del i rollen, därför är det viktigt att du trivs i möten med människor. Du kommer i huvudsak att arbeta med reparationer och servicearbeten hemma hos våra hyresgäster och lokalhyresgäster, samt i fastigheternas allmänna utrymmen, men också vara beredd att stötta upp även i andra arbetsmoment. Under vintersäsongen ingår snöberedskap i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter på ett fastighetsförvaltande bolag alternativt en leverantör till detsamma. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att hugga i, du trivs med ett fysiskt och omväxlande jobb. För att trivas tror vi att du är initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras i fastigheten. Du är social, serviceinriktad, kommunikativ och tycker om möten med andra människor. Du är ansvarsfull och gillar att ha ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Behärskar svenska flytande. B-körkort krävs.

Meriterande:

  • Erfarenhet som snickare, VVS-montör eller annan byggrelaterad kompetens
  • Maskinvana
  • Flerspråkig

 Anställning

Tillsvidareanställning på heltid, inleds med provanställning om 6 månader.

Välkommen med din ansökan senast den 7 juni 2020

Skicka in personligt brev och CV till: centrumbostad@skara.se

 

Urval och intervjuer sker löpande under processen så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Frågor om tjänsten besvaras av: David Pettersson, VD, tfn 0511-326 70, eller Ulf Ekwall, förvaltare, tfn 0511-321 57